Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Vid ögonblickets slut
Isbn: 978-91-8868-184-3
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: januari 2018

E-bok | 28 dygns lånetid

Vid ögonblickets slut

Ett år har gått sedan den mest omskakande sommaren i Malins liv. Egentligen är allting perfekt karriären rullar på, hälsan är på topp och kärleken blomstrar i lägenheten på Kungsholmen i centrala Stockholm. Men det näthat som hon och den 20 år yngre pojkvännen Gustav får utstå för sin relation lägger smolk i bägaren de båda funderar på att flytta ihop på riktigt, för att inte vika ned sig inför illviljan.
Samtidigt möter Malin en jämnårig man, en charmig beundrare, som kommer att visa henne vad som verkligen är viktigt i livet. Men trots hans karisma kan Malin inte bli kvitt känslan av att han döljer någonting. Vilka beslut kommer Malin fatta och vart kommer de besluten ta henne?
Vid ögonblickets slut är uppföljaren till succéboken Stanna innan du går. En varm och känslofylld roman om glädje, sorg och vänskap.

ÅSA BONELLI är född 1968 och bor i Stockholm. Vid ögonblickets slut är hennes andra bok.

»Jag gillade den otroligt mycket. Jag älskar hur lätt det är att känna med och igen sig i karaktärerna. Betyg 5 av 5« Lexie läser

»Stark, gripande och fängslande!« Jennies boklista

»En storartad historia om mångbottnad kärlek och en underbar utvecklingsroman om en kvinna som hittar vägen hem till sitt eget inre.« Eva Swedenmark


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone